· 

Newborn Alkmaar

Na een zwangerschapsshoot komt natuurlijk vaak een newbornshoot! Mijn eigen, lieve vriendin kwam hier natuurlijk niet onderuit! 

 

En ooohhhh wat ben ik verliefd op dit kleine ventje. Kijk 'm nou! Wat een droppie, die Boris!

Ik ben overigens niet de enige bij ons thuis die verliefd is op Boris. Ook mijn eigen dochter Guusje heeft het goed te pakken. "Mijn baby Boris", zoals ze hem noemt, is net een levende pop voor mijn poppenmoedertje. 

En dus wil mevrouwtje hem de hele dag knuffelen, flesjes geven, kussen en zijn speentje in doen. 

Als Boris dan bij haar op schoot zit, moet je het niet wagen om aan hem te zitten. Ze bewaakt hem alsof het haar eigen kind is. Ik benieuwd of dit iets zegt over de leeftijd waarop ik oma ga worden... 

 

Liefs,

Elles

 

Ook interesse in een fotoshoot? Stuur me gerust een mailtje. Dat kan natuurlijk ook als je geïnteresseerd ben in een newbornshoot of familieshoot. Ik werk vooral in de regio Alkmaar, Schagen, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Zaandam of Haarlem.

Reactie schrijven

Commentaren: 0